Årsmøte i Ringerike historielag

vikingskip
Everhardus Koster (1817-1892): Viking ships on the river Thames

Ringerike Historielag avholder årsmøte tirsdag den 19.mars kl 18.00 i Svenskestua på Norderhov.

Sakspapirer er sendt alle medlemmene. Det er kun medlemmer som har tale- og stemmerett under årsmøtet. Umiddelbart etter at årsmøtesakene er ferdigbehandlet, det vil si ca kl 19.00, fortsetter vi med et foredrag av Ragnar Wergeland fra Hardraade Vikingskipsforening. Han forteller om byggingen av vikingskipet på Sundvollstranda i Hole.

Det blir kaffe og kaker. Alle er velkommen!